Home MUSIC Nina Badrić objavila novi singl “#onokad”

Nina Badrić objavila novi singl “#onokad”

Nina kakvu još niste imali priliku da čujete u pesmi kojom pomera granice

64
0
Foto: Promo Aquarius Records

Nina Badrić, jedna od najvećih pop zvezda ovih prostora, sa uzbuđenjem je čekala objavljivanje ovog novog singla koji je za nju lično bio veliki izazov.

#onokad je pesma koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidela mi se na prvo slušanje jer je donela opet jedan novi izazov za mene, te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svetsko ruho.
Mislim da uvek treba ići korak dalje i eksperimentisati sa novim zvukom. ‘#onokad’ je za mene bila izazovna pesma, ne toliko vokalno koliko produkcijski, jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma Onokad koji nosi jednu širinu pesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svako od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lepu priču“, rekla je Nina Badrić.

Pesma “#onokad” najavljuje Ninin novi, dugoiščekivani album, a otkrila je i šta njena publika od njega može da očekuje:

Novi album je gotov. Srećna sam što sam ga zavšiila i nadam se da će ga publika zavoleti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu,na njemu je puno novih pesama koje su i ‘stara’ i nova Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podelila na tamnu i svetlu stranu, kao što je i život, pa su i pesme takve. Birala sam pesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pesama. Pesmu ćemo puštati jednu za drugom, jer bih volela da publika ima barem malo vremena poslušati pesmu po pesmu, a u celosti ćemo ostatak albuma objaviti sledeće godine u februaru.


U pesmi “#onokad” možete uživati na svim streaming servisima.