Home MUSIC Željko Samardžić na novogodišnjem koncertu u Sava centru

Željko Samardžić na novogodišnjem koncertu u Sava centru

109
0
Foto: efinity.rs

Željko Samardžić nastupiće pred beogradskom publikom 23. decembra u Sava Centru, na mestu gde je pre tačno 30 godina, održao svoj prvi koncert u Beogradu. Pod sloganom 30 godina ljubavi iz Beograda, tradicionalni novogodišnji koncert čuvene pop zvezde biće održan na istom mestu, kao pre tri decenije, ali u renoviranoj sali čuvene koncertne zgrade.

Željko Samardžić će i ove zime specijalno za svoju publiku upriličiti koncert, kojim će  publiku podsetiti na neke od svojih čuvenih pop hitova iz svog bogatog muzičkog opusa.

Tako  će  23. decembra ljubitelji Samardžićeve muzike moći da čuju retrospektivu Željkovih najvećih hitova poput: “Grlica”, “Sipajte, još jedan viski”, “Da me nije”, “Dobar dan tugo”, “Bože čuvaj tu ženu”, “Ljubavnik”, “9000”, ”Možda”, ”Nisi ti za male stvari”, a biće to jedinstvena prilika da posetioci čuju i numere novijeg datuma.

Podsetimo, Željko Samardžić, poreklom iz Mostara, najveće uspehe ostvario je u Beogradu, gde je održao svoje prve koncerte u Sava Centru (tri dana uzastopno).  Danas važi za omiljenog pevača na svim prostorima bivše Jugoslavije, kao i na Balkanu. Albumi Sudbina i Sećanje na ljubav doprineli su njegovom enormnom uspehu i svrstavanju u red  najpopularnijih pevača zabavne i pop-muzike na ovim prostorima.

Nosilac je brojnih muzičkih nagrada i priznanja, te je svojevremeno na festivalu Pesma Mediterana u Budvi osvojio nagradu sa pesmom “Sipajte još jedan viski”. Svojim pevačkim umećem osvaja priznanja i na festivalima Sunčane skale, Budva, Zrenjanin, prestižne nagrade Oskar popularnosti, Zlatni Melos i Pevač godine.

Do sada je u Beogradu održao 40 koncerata u Sava Centru, zatim 5 u Beogradskoj Areni, kao i 10 koncerata u mts Dvorani. Vlasnik je 15 studijskih albuma.

Karte za novogodišnji koncert Željka Samardžića u Sava centru možete kupiti ovde.