Home MUSIC No Doubt objavili snimke sa probe za festival Coachella 2024 i oduševili...

No Doubt objavili snimke sa probe za festival Coachella 2024 i oduševili obožavaoce

Bend se sprema za svoj prvi zajednički nastup posle skoro decenije

54
0
Album cover

Američki ska sastav No Doubt počeo je probe za svoj predstojeći nastup na Coachella festivalu sledećeg meseca i pustili su fanove da ukratko vide kako njihov nastup dobija oblik. U januaru je najavljeno da će Coachella biti domaćin prvog zajedničkog nastupa benda od 2015. godine.

coachella.com

Vođa benda Gven Stefani je na svom Instagram nalogu podelila video snimak nastupa benda, koji je počeo njenim plesom pre nego što je uzela kameru i prišla svakom od ostalih članova redom dok su svirali.

Još jedan video je podeljen kako se članovi benda pozdravljaju na probi. “Pogledaj nas!”, rekla je Stefani, “Mi to radimo!”. Dodala je da nije očekivala takvu poplavu sećanja.

Stefani je otvoreno govorila o ponovnom okupljanju benda No Doubt, rekavši: “To se dogodilo tako brzo, a najdraže mi je da se tako desi. I mislim da zaista samo gledam kako internet eksplodira što su fanovi toliko uzbuđeni? To nas inspiriše.”

Kružile su glasine da će No Doubt nakon festivala Coachella ići na punu turneju, ali Bilbord je preneo izvor blizak Stefani koji je rekao da “ne očekuje veliku turneju No Doubt” jer bi to bilo u suprotnosti sa Stefaninim sopstvenim planovima da izda više solo muzike.