Printscreen: Youtube/Vogue

Reper Šon Didi Kombs  oglasio se nakon objave šokantnog video snimka video na kojem je tukao svoju bivšu devojku Kesi Venturu.

Pedesetčetvorogodišnji reper se u nedelju popodne izvinio na Instagramu, rekavši “Dotakao sam dno, ali ne tražim izgovore”.

Gledajući u kameru, Diddi je rekao: “Tako je teško razmišljati o najmračnijim trenucima u svom životu, ponekad morate to da uradite. Bio sam s*eban.”

Mislim da sam dotaknuo dno, ali ne tražim izgovore, moje ponašanje u tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom snimku, zgrožen sam. Bio zgrožen kada sam to uradio, zgrožen sam sada. Otišao sam i potražio stručnu pomoć, ušao sam na terapiju, na rehabilitaciju. Morao sam da zamolim Boga za njegovu milost i spasenje. Tako mi je žao. Ali ja sam posvećen tome da svaki dan budem bolji čovek. Ne tražim oproštaj, zaista mi je žao.”

Šokantni snimak nadzora na kojem Didi nasilno napada svoju bivšu devojku Kesi u hotelu u Los Anđelesu 2016. godine, pojavio se ove nedelje, a do njega je došao CNN.

Kesi je naknadno u tužbi tvrdila da je Didi istom hotelu platio 50 hiljada dolara za snimak posle napada, prenosi Daily Mail.

Dva dana nakon napada, par se pojavio na crvenom tepihu držeći se za ruke na premijeri The Perfect Match.

U izjavi za DailyMail ove nedelje, Kesin advokat Daglas Vigdor je rekao: “Snimak od kog se prevrću creva samo je dodatno potvrdio uznemirujuće i predatorsko ponašanje gospodina Kombsa. Reči ne mogu da izraze hrabrost koju je gospođa Ventura pokazala kada je rešilada to iznese na videlo.

Kesi je prošle godine tužila repera navodeći silovanje i niz drugih prekršaja. Nagodili su se van suda u novembru za nepoznat iznos.

U tadašnjoj izjavi, Kesi je rekla: “Odlučila sam da ovo pitanje rešim prijateljski pod uslovima da imam određeni nivo kontrole. Želim da se zahvalim svojoj porodici, fanovima i advokatima na njihovoj nepokolebljivoj podršci.”

Par je bio u vezi između 2007. i 2018. godine, nakon što se upoznao 2006. kada je ona imala 19, a on 37 godina.