Home ART & CULTURE Omiljena komičarka na sceni Doma omladine Beograda!

Omiljena komičarka na sceni Doma omladine Beograda!

Anđelka Stević Žugić izvešće monodramu "Šta me OPET snađe" 10. maja, karte dostupne preko aplikacije eFinity

107
0
Promo: Dom omladine Beograda

Maestralna glumica donosi nove dogodovštine Jovanke Joke Jakovljević na scenu beogradske dvorane i na urnebesan način odgovara na pitanje – ima li života posle razvoda.

Publika će upoznati ženu koja u kasnim tridesetim, kreće u nezaustavljivu vožnju kroz svoj emocionalni haos u koji je upala nakon razvoda. Brak joj se završio kao loš film, iako je očekivala romantičnu komediju, a život odjednom pretvorio u ring. Konkurencija je oštra, okolina surova, ali i Joka neustrašiva u svakoj svojoj suludoj odluci i tragikomičnoj situaciji. I dok u tom savršenom nesnalaženju pokušava da stvori „novi život“ i „novu sebe“, uz nju je elitni odred podrške, uvek spreman da joj dodatno zakomplikuje život svojim savetima: najbolje prijateljice Cica i Mica, baba i mama, kao i neizbežne astrološkinja i psihološkinja. Standardna formacija odbrane svake žene za njene kuršluse u glavi…

Sve likove igra Anđelka, u svom furioznom i već prepoznatljivom stilu vrsne komičarke, donoseći dozu divlje autentičnosti i hrabrosti, koja istovremeno izaziva smeh, ali i zaista pokreće pitanja o prirodi života nakon razvoda.

Ova predstava nije za one sa slabim srcem, jakim predrasudama i nepogrešivim stavovima. Ovo je za hrabre duše, spremne da se nasmeju u lice izazovima i kažu: “Šta me OPET snađe? Pa, sve najbolje, naravno!”

Predstava počinje u 20 sati, a karte su dostpune preko aplikacije eFinity.