Foto-montaža: Canva / Youtube Printscreen: Miley Cyrus / Rolling Stone

Mnogo je prošlo od poslednjeg zajedničkog singla Farela Vilijamsa i Majli Sajrus ali tome je sada konačno došao kraj – muzičari su objavili zajedničku traku pod nazivom “Doctor (Work It Out)”.

Ono što je posebno zanimljivo je informacija da pesma zapravo datira iz 2012. godine, otkrili su muzičari u intervjuu za Apple Music 1.

Jednostavno smo znali da je rano“, rekao je Vilijams. “Nema pravila. Postoji trenutak kada osetite dopadljivost u nečemu ali možda shvatate da okolina nije spremna za to.

Reditelj spota za novi singl je Džejkob Biksenman.

Podsećanja radi, Vilijams i Sajrusova su poslednji put sarađivali na pesmi “Come Get It Bae” iz davne 2014. godine.

Majli je dodala: “Jednostavno toliko verujemo u vreme i da se sve dešava kada treba. Farel i ja smo pričali o tome da objavimo pesmu u periodu Gremija i jednostavno je delovalo toliko sudbinski i bilo je toliko usklađenosti i toliko trenutaka koji su me uverili da je sada savršeno vreme. A ponekad stvari iz naše prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti. Tako je i sa ovom pesmom, njena priroda je da slavi, posebno uz video koji naglašava radost, ples, prepuštanje. To je ono što je ova pesma oduvek zahtevala.”

“Doctor (Work It Out)” je prva nova pesma Majli Sajrus posle njenih prelomnih pobeda u dve kategorije na ovogodišnjoj dodeli Gremi nagrada.