Long Play: Promo

U organizaciji producentske kuće Long Play, Šemso 69 i ekipa će pred vatrenim fanovima u Nišu nastupiti u sklopu turneje kojom obeležavaju 20 godina postojanja benda, ali i 15 od objavljivanja prvog albuma “PunkFolkWelness”, te 10 od četvrtog albuma “Pi*da materina”.

Promo: Long Play

Sa prošlogodišnjeg, osmog studijskog albuma “Krvava novčanica” izdvojili su se hitovi “Više ni pankeri ne slušaju pank”, “Bauštela”, “Go*no”, “A kada padne noć”, te su i oni na koncertima ravnopravno našli mesto uz stare favorite, rasturačke “Hormon sreće”, “Tolerancija”, “Nisam ja za tebe”, “Kur*o prokleta”, “Mala”, “Bolje da sam s frendovima pio rujno vino”… To je garancija da će i u Banovini sve proteći uz šutke, gromoglasno pevanje, a duhovite opaske koje Šemso sipa na svakom koncertu, sasvim sigurno, neće izostati ni ovoga puta.

Ne pamtim kada nam je iz nekog grada pisala tolika masa ljudi i pitala, da ne kažem zahtevala od nas da dođemo u Niš. I, evo, napokon sa veseljem mogu da kažem – Brkovi, 30.08, dvorište Banovine, vidimo se svi tamo“, radosno najavljuje Šemso.