Home LIFESTYLE Pet predloga zdravih prazničnih poklona

Pet predloga zdravih prazničnih poklona

Sigurno ste se pitali šta pokloniti voljenim osobama. Izdvajamo pet predloga koji će pospešiti blagostanje onih koju sam vam važni.

59
0
  1. Set začina
Foto: Pexels

Začini i začinsko bilje neizostavni su deo svake kuhinje. Osim što daju bolji miris i ukus jelu, povoljno utiču na poboljšanje našeg zdravlja. Pažljivo izabrani sastojci mogu vas odvesti do najudaljenijih mesta na planeti.

2. Antistres ili terapeutska masaža

Foto: Pexels

Antistres masaža jedna je od najzastupljenijih oblika masaže, a za cilj ima da omogući potpuno opuštanje tela, dok je svrha terapeutske da otkloni bol i moguću ukočenost. Za koju god opciju da se odlučite, nećete pogrešiti, a ,,dobitnik” ovakve vrste poklona osećaće se preporođeno nakon tretmana.

3. Prirodna kozmetika

Foto: Pexels

Na tržištu je, sa razlogom, sve više prirodnih kozmetičkih preparata koji doprinose pravilnom negovanje kože i kose i njihovom obnavljanju. Aktivni sastojci dobijeni iz prirodnih resursa daće najvidljivije rezultate. Potpuno prirodan, a uvek potreban poklon!

4. Kursevi kreativnih veština

Foto: Pexels

Kada ste poslednji put slikali ili vajali? Užurbani tempo savremenog trenutka donosi veliku potrebu za hobijima, a, složićete se, nikada nije kasno da izrazimo svoj kreativni potencijal. Izaberite četkicu, štafelaj ili glinu, dobro se zabavite i usvojite nove veštine.

5. Knjiga

Foto: Pexels

Knjiga, čovekov najbolji prijatelj, osim što dozvoljava da proživimo i do nekoliko stotina života, razvija naš vokabular i čini nas empatičnim. Istraživanja su pokazala da je u proseku moguće pročitati 33 knjige godišnje. Obradujte svoje voljene poklonom za ceo život.


Srećni praznici!