Home MUSIC Željko Samardžić održao treći koncert u mts Dvorani

Željko Samardžić održao treći koncert u mts Dvorani

61
0
Foto: mts Dvorana promo

Željko Samardžić, ikona zabavne muzike, održao je i treći koncert u krcatoj mts Dvorani. Samardžić se, kao i uvek, bezrezervno dao publici, a ona mu je istom merom i uzvratila. Žurka sa fanovima trajala je puna dva i po sata u nepresušnom repertoaru hitova poznatog pevača.

Tradicionalno, i sinoć su se Samardžiću na sceni pridružili njegovi prijatelji muzičari, a pravi spektakl usledio je kada je zapevala Kaliopi, koja je sinoć ujedno proslavila i svoj rođendan. Željko joj je tim povodom poklonio cveće, čime ju je oduševio. Pevala je “Crno i belo” i čuvenu pesmu “Bato”, a publika nije dozvolila da ovaj zadatak obavi sama, te ju je horski podržala. Odzvanjala je Dvorana i odisala posebnom energijom,  koju su kao magijom napravili prijatelji na sceni izvodeći duet “Znam”.

Foto: mts Dvorana promo

I ovoga puta za publiku je popularni pevač izabrao samo hitove, među kojima su najviše ovacija dobile poznate pesme Grlica, Udala se moja bivša draga, Pokaži mi šta znaš, Ne daj da te rade, Prava ljubav godine ne broji, Bezobrazno zelene, Sve je moje tvoje, Dajte jednu lošu…

Atmofera je dostigla vrhunac kada se na bini pojavio Dejan Petrović Big Bend, gost koga je Samardžić takođe čuvao kao iznenađenje. Zajedno su izveli pesmu “9000”, što se u trenutku pretvorilo u pravi spektakl.

Foto: mts Dvorana promo

Naredni susret svojoj publici, Željko Samardžić je zakazao za večeras, kao i u dva termina u subotu 30. decembra, kada će nastupiti u 17 i 20h.