Home BEAUTY & FASHION Poster nastavka filma “Gladijator” otkrio zvanični naziv filma, slogan i datum izlaska

Poster nastavka filma “Gladijator” otkrio zvanični naziv filma, slogan i datum izlaska

Poster je postavljen u Las Vegasu na CinemaCon-u, zvaničnoj konvenciji Nacionalnog udruženja vlasnika bioskopa

66
0
Printskrin: youtube.com/@paramountmovies

Zvanični naziv i poster za nastavak filma “Gladijator” su otkriveni. Uskoro stiže nastavak epskog istorijskog filma iz 2000. godine, nagrađenog Oskarom, u režiji Ridlija Skota. U glavnoj ulozi je glumac Pol Meskal, a film će se fokusirati na Lucijusa, sina Lucile, koju je u filmu “Gladijator” igrala Koni Nilsen.

Danska glumica će ponoviti svoju ulogu, a glumačkoj ekipi će se pridružiti i Pedro Paskal, Denzel Vašington i glumac iz serije “Stranger Things” Džozef Kvin. Takođe će i Derek Džejkobi, koji je igrao senatora Graha, ponoviti svoju ulogu iz prvog filma.

Paramount Pictures će se kasnije ove nedelje predstaviti na CinemaCon-u u Las Vegasu. Prisutni na događaju su u Cezarovoj palati već videli novi poster za film, koji potvrđuje naziv, slogan, i datum izlaska filma.

twitter.com/MattBelloni

Naziv nastavka dobitnika za najbolji film na 73. dodeli Oskara je, jednostavno, “Gladijator II”. Poster prikazuje veliki gladijatorski štit, sa naslovom filma, datumom izlaska (22. novembar 2024.) i sloganom koji je u filmu “Gladijator” izgovorio Maksimus Decimus Meridijus (igrao ga Rasel Krou): “Ono što radimo u životu odjekuje u večnosti.” (What we do in life echoes in eternity.)