Home MUSIC “Rainbow 25”: za 25 godina legendarnog albuma

“Rainbow 25”: za 25 godina legendarnog albuma

66
0
Printscreen/Youtube: Associated Press

Maraja Keri je objavila “Rainbow25”, koji donosi remikse antologijskih hitova poput “Heartbreaker” i “Thank God I Found You,”, sa njenog antologijskog albuma iz 1999. godine, ali i potpuno novu pesmu – “Rainbow’s End”.

“Rainbow25” uključuje i novi remiks pesme ”How Much“, zatim snimke uživo, akapela pesme i pesmu “There For Me”, koja se nije nalazila na originalnom izdanju iz 1999. godine.

 “Kada je album “Rainbow” prvi put izdat, naslovna pesma je bila sanjivi intermeco,” napisala je američka kantautorka na platformi X, zaključivši: “Uvek sam se nadala da ću jednog dana pronaći kraj svoje duge… Ne znam da li sam uspela, ali sa “Rainbow25” sam pokušala!”

Zanimljivost: Originalno izdanje je prvi album američke kantautorke koji je dobio je sedam sertifikata od strane Američkog udruženja diskografskih kuća, ali je bio i njen prvi album koji nije dospeo na prvo mesto lista u Sjedinjenim Državama.

Nova verzija klasičnog albuma dostupna je na striming servisima, a specijalno izdanje na vinilu, set od 2 LP-a sa slikom duge, izlazi 11. oktobra.

Poslušajte osveženo izdanje Maraje Keri!