Home ART & CULTURE Rekla pa porekla: Šer promenila stav o ulasku u Dvoranu slavnih rokenrola

Rekla pa porekla: Šer promenila stav o ulasku u Dvoranu slavnih rokenrola

Američka glumica i pevačica izjavila je "da će imati šta da kaže" na ceremoniji 19. oktobra, kada će zvanično postati članica prestižnog - Rock and Roll Hall of Fame and Museum u Klivlendu

113
0
Printscreen: Access/Hollywood

Gostujući u emisiji “The Kelly Clarkson Show” krajem prošle godine, slavna pevačica je tvrdila da u Dvoranu slavnih rokenrola ne bi ušla ni da joj ponude milion dolara. Tvrdila je da nikad neće promeniti mišljenje i poručila Fondaciji da se nosi… Međutim, nakon što su joj ova vrata otvorena – promenila je mišljenje.

  • Imaću šta da kažem! Zahvaliću Dejvidu Gefenu, mom prijatelju i najdivnijoj osobi na svetu. Zahvaliću se i Džonu Sajesu – nabrajala je Oskarovka kome će se sve zahvaliti u opuštenom ćaskanju za Entertainment Tonight.

Šer nije jedina umetnica koja se bunila zbog ignorisanja, a kasnije menjala stav. Doli Parton je uvrštena u klasu 2022. godine, a neposredno pre toga je, doduše – biranim rečnima, tvrdila da će odbiti nominaciju.

  • Iako sam izuzetno polaskana što sam nominovana za Rock and Roll Hall of Fame, ne osećam da sam zaslužila to pravo. Zaista ne želim da se glasovi podele zbog mene, pa moram da se povučem. Nadam se da će Rock and Roll Hall of Fame to razumeti i biti spremni da me ponovo razmotre — ako ikada budem dostojna – ironično je svojevremeno prokomentarisala jedna od najvećih američkih folk diva.

No te 2022. godine, Parton je ipak rado prihvatila nominaciju.