Home MUSIC Rokenrol uranak po treći put u Smederevskoj Palanci

Rokenrol uranak po treći put u Smederevskoj Palanci

52
0
Foto: Youtube printscreen

Treći po redu festival “Rokenrol uranak“ biće održan u Smederevskoj Palanci u živopisnom prostoru Letnje bašte bioskopa 1. i 2. maja 2024. godine. Kao i prethodnih godina festival organizuje Punk Rock Caffe, uz podršku Ustanove Kulturni centar i opštine Smederevska Palanka.

Festival je nastao kao nasušna potreba ovog malog grada za ovakvom manifestacijom, što je dokazala zavidna posećenost prethodnih godina. Ove godine uz dosta ozbiljniju svetlosno-tonsku produkciju očekuju nas koncerti velikih imena iz Srbije i okruženja.

1 maj – “Koncert u podne“ polaznika Osnovne muzičke škole “Božidar Trudić“ iz Smederevske Palanke, a u večernjim satima koncerti bendova Ludak u razvoju iz Kragujevca, Trula Koalicija iz Aranđelovca, te Brkovi, koji važe za jedan od napopularnijih i najaktivnijih bendova na ovim prostorima.

2. maj – Druge večeri festivala nastupiće Miki Radojević, sa bendom sačinjenim od vrsnih muzičara iz Palanke i Kragujevca, gde će nam predstaviti svoj dugogodišnji rad u bendovima Siks Pek i Čovek bez sluha, ali i materijal sa svog soo albuma “Na kraju skitanja“.

Nikola Vranjković, verovatno naš najplodonosniji kantautor zatvara ovogodišnji festival.

Pozivamo sve ljubitelje dobrog, rokenrol zvuka da posete Smederevsku Palanku, grad rokenrola i time pomognu da zadržimo tu laskavu titulu.