Home MUSIC Sabrina Karpenter angažovala svog momka Barija Kiogana za novi video “Please Please...

Sabrina Karpenter angažovala svog momka Barija Kiogana za novi video “Please Please Please”

Pesmu je producirao Džek Antonov, a video spot je režirao Bardija Zeinali

74
0
Printskrin: youtube.com/@sabrinacarpenter

Sabrina Karpenter je objavila novi singl “Please Please Please”, zajedno sa pratećim video spotom. Ranije ove nedelje, Karpenter je najavila iznenađenje za četvrtak, 6. jun. Ispostavilo se da je to iznenađenje nastavak njenog hita “Espresso”, koji je poharao vrhovima top lista.

U produkciji Džeka Antonova, pesma “Please Please Please” prikazuje Sabrinu Karpenter kako moli ljubavnika da ne opravdava njenu sumnju: “Please Please Please / Don’t prove I’m right / Please Please Please / Don’t bring me to tears when I just did my makeup so nice” (Molim te, molim te, molim te / ne dokazuj da sam u pravu / molim te, molim te, nemoj me dovesti do suza kada sam se tako lepo našminkala).

Nejasno je da li je video spot za pesmu “Please Please Please” direktan nastavak video spota za pesmu “Espresso”, koji se završio tako što je Sabrina Karpenter odvedena u zatvor. Naime, video spot za pesmu “Please Please Please”, koji je režirao Bardija Zeinali, počinje tako što Sabrina Karpenter sedi u zatvoru, nakon čega je puštaju. Dok izlazi, ona gleda u svog momka iz stvarnog života, irskog glumca Barija Kiogana koji je bačen u ćeliju.

Sabrina Karpenter je 3. juna na svojim zvaničnim nalozima na društvenim mrežama najavila da je njen šesti studijski album pod nazivom Short N’ Sweet izaći 23. avgusta. Ona je od tada optužena da je kopirala francuski časopis za naslovnu stranu svog novog albuma, a da nije navela zasluge za publikaciju.