Home ART & CULTURE Separe iz završne scene serije “Porodica Soprano” na aukciji

Separe iz završne scene serije “Porodica Soprano” na aukciji

U vreme dok se piše ovaj tekst, cena separea je 72 hiljade dolara

59
0
Photo: Holsten's

Separe Tonija Soprana iz završne scene serije “Porodica Soprano” je izašao na prodaju na sajtu eBay. Separe, koji je verovatno jedan od najvećih komada znamenitosti iz hit serije, stavljen je na prodaju na internet pijacu u restoranu Holsten’s, koji se nalazi u Nju Džersiju.

Kako piše, unutrašnjost restorana je u toku renoviranja, što znači da fanovi sada imaju priliku da poseduju separe iz završne scene serije, gde gledaoci poslednji put vide glavnog lika. U sceni se vide Toni, AJ i Karmela kako sede u separeu i čekaju Medou. Odatle ekran postaje crn, ostavljajući gledaoce neizvesnim o njihovoj sudbini.

“Posedujte čuveni Sopranov separe iz Holstena u Blumfildu, NJ”, stoji u opisu. “Trenutno renoviramo naše separee u Holsten’s-u, tako da je ovo je vaša šansa jednom u životu da posedujete originalni separe u kome je sedela porodica Soprano za poslednju scenu čuvene serije!”

Prema listingu, kupovina će uključivati oba sedišta iz separea, sto i pregradni zid. Separe takođe ima ploču sa natpisom “Rezervisano za porodicu Soprano”.

U vreme dok se piše ovaj tekst, cena separea je 72 hiljade američkih dolara. Aukcija se završava u ponedeljak, 4. marta.