Home ART & CULTURE Serija “Dobri doktor” završava se ove godine posle 7 sezona emitovanja

Serija “Dobri doktor” završava se ove godine posle 7 sezona emitovanja

Spremite se da se pozdravite sa doktorom Šonom Marfijem.

298
0
Printscreen: instagram.com/thegooddoctorabc/

Serija “Dobri doktor” se završava sa predstojećom sedmom sezonom, objavio je juče ABC (American Broadcasting Company). Poslednja sezona počeće sa emitovanjem 20. februara, prenosi Entertainment Tonight.

Zasnovan na korejskoj seriji, “Dobri doktor” prati Fredija Hajmora kao Šona, mladog hirurga sa autizmom i savantizmom koji je “neumorno radio da dokaže svojim kolegama da će njegov izuzetan medicinski dar spasiti živote”. Serija prati doktora Marfija i ostatak njegovog tima dok se u svojim ličnim životima bore u situacijama života i smrti sa kojima se stalno suočavaju na poslu.

Glumac Fredi Hajmor, koji je i izvršni producent, osvrnuo se na svoje vreme u seriji: “Glumiti dr Šona Marfija bila je ogromna privilegija i jedno od najznačajnijih i najvrednijih iskustava u mom životu. Uvek ću biti zahvalan Dejvidu, Liz i Erin, kao i izuzetno talentovanoj i divnoj glumačkoj ekipi, piscima i ekipi koji su omogućili ovu emisiju… Hvala Soniju i ABC-u, i svima koji su gledali kod kuće”, rekao je Hajmor.

https://www.youtube.com/watch?v=MQTiD-3qvgA