Home MUSIC Šeril Krou objavila novu pesmu “Evolution” na kojoj gostuje Tom Morelo

Šeril Krou objavila novu pesmu “Evolution” na kojoj gostuje Tom Morelo

To je drugi singl sa predstojećeg albuma "Evolution".

98
0
Tom Morelo / Foto: EXIT promo

Tom Morelo gostuje na novoj pesmi Šeril Krou pod nazivom “Evolution”. To je naslovna pesma njenog predstojećeg novog albuma, koji će biti objavljen 29. marta. Šeril Krou je rekla da pesma govori o njenoj zabrinutosti zbog uspona veštačke inteligencije i potencijalno štetnih efekata koje bi ona mogla imati.

“Stiven Hoking je brinuo da će veštačka inteligencija zameniti ljude. Kao majka, želim da ostavim bolji svet svojoj deci, zdraviju planetu. Da li će veštačka inteligencija biti dobronamerni partner u ostvarivanju ovih ciljeva ili ne? To je uznemirujuće, i ova pesma se bavi tim anksioznostima”, rekla je Šeril Krou u saopštenju za medije, prenosi Ultimate classic rock.

Kada je reč o gostujućem gitaristi, Šeril Krou je rekla: “Za mene, Tomovo sviranje dolazi sa neke druge planete. Lepo je to što smo iste godine primljeni u Rokenrol kuću slavnih, a njegov solo na pesmi ‘Evolution’ te samo ispali u svemir.”

Šeril Krou je ranije izjavila da će njen album iz 2019. “Threads” biti njen poslednji, ali se od tada predomislila. “Stvarno ne možete da verujete bilo čemu što kažem”, rekla je novinarima na prijemu u Rokenrol kuću slavnih prošle jeseni. Ona je pre deset dana objavila “Alarm Clock”, prvu pesmu sa novog albuma.