Home MUSIC Slavna italijanska kantautorka Laura Pauzini u okviru svetske turneje dolazi u Beograd

Slavna italijanska kantautorka Laura Pauzini u okviru svetske turneje dolazi u Beograd

Beogradska publika slavnu umetnicu dočekaće 18. decembra u Štark Areni

81
0

Nakon što je rasprodala sve glavne arene širom Evrope, Laura Pauzini je, usled ogromnog interesovanja koje i dalje vlada za njene koncerte, danas najavila nove datume svoje uspešne svetske turneje 2023/2024, dok trenutno nastupa u Latinskoj Americi. Treću etapu turneje započela je rasprodatim koncertima u Čileu, a 18. decembra nastupiće u Beogradu, u Štark Areni.

Laura Pauzini je jedna je od najuspešnijih italijanskih izvođača ikada, a beogradska publika po prvi put imaće priliku da uživo vidi slavnu kantautorku krajem godine. Osim impresivnih vokalnih sposobnosti, Laura je poznata po tome što snima muziku na čak pet jezika, a najpoznatija je po hitovima kao što su “La Solitudine”, “Viveme”, “En Cambio No”, kao i mnogim drugim izvedbama tokom njene sedmnaestogodišnje karijere.

Iako je više od 170 hiljada fanova već prisustvovalo njenim rasprodatim koncertima, Laura je za Dan zaljubljenih najavila nove nastupe u Evropi, kada je na svojim društvenim mrežama objavila sledeću poruku: “Moj poklon za Dan zaljubljenih: turneja će se nastaviti sledeće zime, krajem ove godine. Vratiću se u Evropu da ponovno budem s vama.”

Laura je ispunila obećanje, a danas je najavila datume, a na turneji koju započinje u prestižnom O2 Shepherd’s Bush u Londonu, našla se i srpska prestonica. Osim beogradskog koncerta 18. decembra, gradovi koji će dočekati najnagrađivaniju italijansku umetnicu tokom novembra i decembra uključuju i Eboli, Bari, Rim, Livorno, Pesaro, Milano, Torino, Marsej, Malagu, Pamplonu, Ženevu, Bazel, Minhen, Sofiju, Ljubljanu i Mesinu.

“Ne stajem jer je scena i davanje sebe publici nešto što radim više od 30 godina”, rekla je Laura. “Topao doček i ljubav koju dobijam u svakom gradu ono je što nosim sa sobom, i ne mogu objasniti koliko me ovo čini voljenom. Obećala sam da ću nastaviti da pevam kako bih vratla sve ono što su mi fanovi dali. Takođe, ništa na svetu ne oslobađa kao ono što se šta se dešava kad kročim na scenu, od početnog odbrojavanja do završetka šoua. Moje uzbuđenje nikada ne umire, jer kako godine prolaze, ljubav ostaje ista. Odabrala sam Dan zaljubljenih da sebi i svojim fanovima poklonim još jedno poglavlje ove neverovatne turneje koje ću pamtiti zauvek.”

Ono što je najpoznatija italijanska kantautorka pripremila za svoju desetu svetsku turneju jeste izuzetan šou sa velikom produkcijom, dva i po sata muzike, set listu s ikoničnim pesmama iz njene karijere i odabranim numerama s njenog poslednjeg albuma “Anime Parallele / Almas Paralelas”, objavljenog u oktobru prošle godine.

Prodaja ulaznica počinje u petak 1. marta u 11 časova na efinity.rs, aplikaciji Efinity, Efinity prodajnim mestima i svim “Moj kiosk” prodajnim mestima, dok će članovi fan kluba Laure Pauzini moći da kupe ulaznice već sutra, 28. februara od 11 časova. Fan baza korisnika Efinity servisa mogu ulaznice kupiti od 29. februara od 11 časova.