Home MUSIC St. Vincent najavila novi album “All Born Screaming”

St. Vincent najavila novi album “All Born Screaming”

Kao najavu albuma, St.vincent je objavila pesmu "Broken Man"

64
0
Cover artwork

Američka muzičarka i pevačica Eni Klark, poznatija kao St. Vincent, otkrila je detalje svog predstojećeg osmog albuma “All Born Screaming”, koji će biti objavljen 26. aprila za Virgin Music & Fiction Records. Da bi predstavila predstojeće izdanje, En Klark je podelila novi singl “Broken Man”, za koji je video spot uradio konceptualni umetnik Aleks da Kort.

Uprkos tome što je album “All Born Screaming” St. Vincent samostalno producirala, ploča je puna specijalnih gostiju kao što su Rejčel Ekrot, Džoš Friz, Dejv Grol, Mark Gilijana, Kejt Le Bon, Džastin Meldal-Džonsen, Stela Mogzava i Dejvid Ralik.

Govoreći o albumu, En Klark je izjavila: “Postoje neka mesta, emotivno, do kojih možete doći samo dugom šetnjom šumom sami, da biste saznali šta vaše srce zaista govori. Zvuči stvarno jer je stvarno.”

St. Vincent / Foto: Alex Da Corte

Album All Born Screaming označava prvo izdanje St. Vincent od albuma “Daddy’s Home” iz 2021. godine, što je bila izuzetno lična priča koja se bavila njenim složenim odnosom sa njenim ocem, koji je nedavno pušten iz zatvora.

U nedavnom razgovoru za Mojo, ona je objasnila: “Na poslednjem albumu, pristupala sam teškim temama sa puno humora i duhovitosti. Stavila sam periku, šepurila sam se, bilo je tako zabavno. Ovaj zapis je tamniji i tvrđi i bliže kosti. Rekla bih da je to moja najmanje smešna ploča do sada! Nema ništa slatko u tome.”

Spisak pesama na albumu “All Born Screaming”:

01. Hell Is Near
02. Reckless
03. Broken Man
04. Flea
05. Big Time Nothing
06. Violent Times
07. The Power’s Out
08. Sweetest Fruit
09. So Many Planets
10. All Born Screaming (feat. Cate Le Bon)