Home MUSIC Treanne objavila novu pesmu “Sharing My Body” i najavila EP “20/20” 

Treanne objavila novu pesmu “Sharing My Body” i najavila EP “20/20” 

Predstojeći EP "20/20" očekuje se 26. aprila

44
0
Treanne / Foto: Aliyah Otchere

Pesma “Sharing My Body” je drugi singl sa predstojećeg EP-a “20/20” dvadesetjednogodišnje umetnice Treanne iz Kanzas Sitija, Mizuri, poreklom sa Jamajke. Pesma govori o osećaju saznanja da gubite sebe i da postajete emocionalno povučeni u rukama druge osobe.

Bila sam ljuta zbog situacije ukojoj sam se našla“, kaže Treanne o pesmi. “Bila sam ljuta što je osetio potrebu da me proverava, a zatim nestao. Bila sam ljuta što je želeo seks, ali ne i da priča. Radi se o tome da ne znate kada da odustanete jer ponekad i bol može da se oseća kao ljubav.

Kantautorka Treanne predstavlja snagu na koju treba računati. Treanne ima velike ambicije. Već je otvorila koncert za Sampha u Čikagu i radila u studiju s Jack Penate-om 2023. godine. Na prvom singlu, pesmi “Please“, koju je već dugo najavljivala na TikToku, njen mekani, soulful glas zvuči daleko zrelije nego što njene godine sugerišu.  

Pomenuti predstojeći EP “20/20” očekuje se 26. aprila, a tokom ovog meseca Treanne nastavlja da podržava Sampha na njegovoj američkoj turneji.