Home MUSIC U Kragujevac stižu Brkovi, Iva Lorens, Vuk Vukajlović… 

U Kragujevac stižu Brkovi, Iva Lorens, Vuk Vukajlović… 

Na otvaranju Arsenal Festa nastupa i holivudska zvezda Kijanu Rivs sa bendom “Dogstar”

123
0
Foto: LiveProduction

Pank-folk legende Brkovi stižu na Arsenal Fest 2024! Reagionalno popularni bend koji obeležava 20 godina postojanja vraća se u dobro poznat prostor Kneževog arsenala gde će 27. juna na Glavnoj bini zatvoriti program prve večeri trodnevnog festivala. 

Zagrebački sastav na svakom koncertu napravi atmosferu za pamćenje. Nema sumnje da će tako biti i u srcu Šumadije gde će, uz stare hitove, predstaviti i pesme sa prošlogodišnjeg albuma “Krvava novčanica”. 

  • Nikad jači stižemo na Arsenal. Jedva čekam da ugledam srećna lica i da se dočepam domaćih proizvoda. Vidimo se u Kragujevcu, živeli – poručio je frontmen Brkova Šemso 69. 

Iste večeri na Garden Stageu će zasvirati i mladi beogradski gitarista Vuk Vukajlović, a 29. juna u Zastavinoj bašti predstaviće se kantautorka Iva Lorens. 

Podsetimo, na otvaranju Arsenal Festa 2024, pored Brkova, na Glavnoj bini nastupiće i holivudski superstar Kijanu Rivs sa bendom “Dogstar”, “Asian Dub Foundation” i “Partibrejkers”. Sledećeg dana smenjivaće se “Bijelo dugme”, “Nouvelle Vague”, Lil Pump i Coby, a poslednje večeri, 29. juna, Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom, Goblini, Palaye Royale i Circa Waves.

Garden 27. juna, uz Vuka Vukajlovića, otvaraju i “Ničim izazvan”, “Keni nije mrtav”, “Jarboli”, “Svemirko”, “Lufthansa”, “Gajbraš Tripvud”, “Bad Daughter”, “Grand Mess”, “Tago Mago”, “Forever Storm” i “Lipov loud”. Sledeće večeri nastupaju “Ritam nereda”, “Mortal kombat”, “Miki Radojević i bend”, Mimi Mercedez, Rouzi, Jet Vesper, Njezz i Oathbringer, a 29. juna, pored Ive Lorens, Nik West, E-play, Savršeni marginalci, Z++, Sivert Hoyem, Zhiva i Despite The Noise.