Home SHOWBIZ Uhapšen YoungBoy, evo šta mu se sve stavlja na teret

Uhapšen YoungBoy, evo šta mu se sve stavlja na teret

62
0

YoungBoy Never Broke Again, čije je pravo ime Kentrell Gaulden, uhapšen je u nakon što su federalni tužioci utvrdili da je prekršio uslove kućnog pritvora. Optužen je za posedovanje nakrotika, oružje, recepte za lekove, lažni identitet i falsifikovanje.

Osim samih optužbi, malo toga se još zna o okolnostima hapšenja. Reperov advokat James P. Manase odbio je da komentariše slučaj, a ni kancelarija šerifa okruga Keš se još nije oglasila.

Strani mediji spekulišu da su pre nekoliko meseci federalni tužioci utvrdili da je koristio opijate i time prekršio uslove kućnog pritvora u kome se nalazi godinama u iščekivanju suđenje zbog posedovanje oružja. U sudskim dokumentima se navodi da YoungBoy nije bio kooperativan tokom boravka u kućnom pritvoru i da je nadzornicima rekao da nema nameru da prestane da konzimira narkotike.

YoungBoy je duže od dve godine bio u kućnom pritvoru u svojoj vili u Salt Lejk Sitiju. U oktobru prošle godine, njegovi advokati su tvrdili da dug period izolacije utiče na njegovo mentalno zdravlje i tražili su od sudije da ublaži restrikcije, kao i da mu se omogući da putuje do studija za snimanje kako bi stvarao novu muziku. Međutim, njihov zahtev je većim delom odbijen.