Home SHOWBIZ Ujak Kejt Midlton ulazi u rijaliti

Ujak Kejt Midlton ulazi u rijaliti

Šou Veliki brat okupio je nedovoljno popularne i poznate face van Ujedinjenog Kraljevstva, ali zato se od Garija Goldsmita očekuju pikanterije sa dvora

77
0

Britanska verzija najpoznatijeg rijalitija vraća se na male ekrane nakon šest godina, a od svih stanovnika kuće planetarnoj javnosti je poznata samo Šeron Ozborn, dok od ujaka princeze od Velsa očekuju tračeve o odbeglim članovima dinastije.

Poznat i kao neko ko ne zna da drži jezik za zubima, Gari je dobio nadimak “crna ovca”, koja ne preza da glasno iznosi negativne stavove o Hariju i Megan. Izvori bliski kraljevskoj porodici prenose da je dvor uplašen od njegovog nastupa, posebno princ Čarls koji se suočava sa teškim zdravtvenim problemima.

Princezin ujak je već pokušao da uđe u rijaliti “I‘m celebrity…Get me out of here”, ali su ga odbili zbog veze sa kraljevskom porodicom. Kako prenose strani mediji, stručnjaci za britansku monarhiju su očajni što je uspeo da obezbedi ulazak u Velikog brata, ali se nadaju da će biti razočaravajuće dosadan.

Od ostalih učesnika, izdvaja se i Šeron Ozborn, bivša članica žirija britanskog X-faktora, najpoznatija kao supruga legendarnog Ozi Osborna.

Sharon (71) se izdvaja i po tome što je dobila papreni honorar da bi provela samo nedelju dana u kući Velikog Brata. Ona će za svoj angažman dobiti čak 100 hiljada funti, jer producenti smatraju da je vredna svakog centa.

Ozijeva supruga važi za jezičavu i otvorenu ženu, koja je spremna da podeli i najintimnije detalje iz svog života: od plastičnih operacija do seksualnog života. Osim toga, žiri smatra da bi mogla da postakne ostale igrače da vode zanimljive i zabavne razgovore.

Pogledajte trejler!