Home MUSIC (VIDEO) Ana Ćurčin i Marko Nastić: Trebalo nam je mnogo, ali vredelo...

(VIDEO) Ana Ćurčin i Marko Nastić: Trebalo nam je mnogo, ali vredelo je

Kantautorka i legendarni DJ objavili su prvi zajednički singl "It Took Me So Long" i najavili istoimeni album

112
0
Fotografije: Nebojša Babić

“Amnasti” je novi početak i novo ime pod kojim je dobro poznati dvojac pustio u etar prvi singl “It Took Me So Long”, a istoimeni album sa osam pesama biće dostupan od 26. aprila u digitalnoj formu, kao i na vinilu.

Ana ne krije da je za nju “It Took Me So Long” pesma o trenutku odluke, pravljenju reza i promene, dakle odmicanja od nekog starog obrasca.

  • Istovremeno je to jedna od pesama koja je po mom mišljenju, najbliža “pop” formi na celom albumu, tako da nosi sa sobom i neku lakoću, ritmičnost koja te pokreće. Kad na sve to dodamo Neu koja je stvorena za potrebe spota i vodi nas u digitalni svet, sve postaje još uzbudljivije. Jedna od vodilja unutar našeg projekta jeste kreiranje uzbudljivog i progresivnog vizuelnog sadržaja – kaže Ana Ćurčin.

Nastić otkriva da je “It Took Me So Long”, od svih pesama koje će se naći na albumu, prošla kroz najviše transformacija.

  • Svaka verzija mi se dopadala, ali sada je konačno dobila svoj savršen zvuk. Kako je ova pesma naslovna na albumu, jer kako sam naziv kaže – dugo nam je trebalo da završimo album – mislim da je savršen izbor za singl koji će predstaviti naš prvenac publici. It took us so long, but it was all worth it 🙂 – sumirao je rad na pesmi i albumu DJ i producent.

Futurustički video za prvu zajedničku numeru neverovatnog dvojca izmaštao je Milan Ličina, koji je stvorio Neu, kroz koju je oživeo Anine stihove na neverovatan način.

Pogledajte video spot!

https://youtu.be/40vxDp5gEHQ?si=X6k6AATTuhyN0y3W