Home MUSIC (VIDEO) Depeche Mode predstavio muzički video za “People Are Good”

(VIDEO) Depeche Mode predstavio muzički video za “People Are Good”

Singl britanskog elektro rok benda se nalazi na albumu "Memento Mori", koji su objavili nakon smrti klavijaturiste Endija Frečera

50
0
Printscreen/Youtube Depeche Mode

Poredeći pesmu sa singlom “People Are People”, koja je objavljena 1984. godine, pevač Dejv Gan objasnio je da pesme obrađuju istu temu, jer se svakako nije puno toga promenilo za četrdeset godina.

  • Uvek se pitamo zašto u svetu postoji sva ta mržnja i sav taj strah, ali ova pesma je ipak malo drugačija. Ona zapravo otvara pitanje da li su ljudi zaista dobri – rekao je Dejv.

“Memento Mori” (Seti se smrti), petnaesto studijsko izdanje članova Rokenrol kuće slavnih izašlo je nakon tragične smrti klavijaturiste Endija Frečera i naišlo je na neverovatan odjek armije fanova čuvenih britanaca.

Sam početak rada na ovom albumu se odigrao tokom ranih faza pandemije Kovida, što je rezultiralo temama inspirisanim direktno tim periodom. Svih dvanaest numera ocrtavaju ogroman raspon raspoloženja i tekstura, od zloslutnog otvaranja do završne odlučnosti, od paranoje i opsesije do katarze i radosti, pritom pogađajući bezbroj tačaka između.

Pogledajte video!