Home SHOWBIZ (VIDEO) Kevin Spejsi se rasplakao u emisiji kod Pirsa Morgana

(VIDEO) Kevin Spejsi se rasplakao u emisiji kod Pirsa Morgana

Dvostruki oskarovac je prvi put progovorio o skandalu, optužbama, gubitku posla, reputaciji predatora koju je stekao, kao i bankrotu sa kojim se suočava

56
0
Printscreen/Youtube: Piers Morgan Uncensored

Kevin Spejsi je gostovao u emisiji Pirsa Morgana, gde je dao svoj prvi veliki intervju otkako je 2017. godine optužen za seksualno zlostavljanje. U emotivnom razgovoru, 64-godišnji glumac otvoreno je govorio o teškom periodu kroz koji prolazi.

Milionski dugovi zbog “lošeg” ponašanja

Spejsi je izjavio da su ga milionski troškovi dugogodišnjeg suđenja, ali i činjenica da mu je Holivud zatvorio vrata, doveli na ivicu bankrota, koji još uvek uspeva da izbegne. Otkrio je da je čak i njegova kuća u Baltimoru, u kojoj živi poslednjih osam godina, zaplenjena i da se prodaje na aukciji, tako da ne zna ni gde će živeti.
U necenzurisanom intervjuu, glumac je po prvi put progovorio i o svom ponašanju. Izjavio je da je voleo da dodiruje ljude, ali da je samo želeo da bude nežan.

  • Želeo sam da budem nežan i da vidim da li ću dobiti pozitivan odgovor. Trebali su da kažu da ne žele, da bi moglo da se razume da oni na to ne pristaju – konstatovao je Spejsi.

Spreman da preuzme odgovornost?

Na pitanje da li shvata da bi mladi glumac mogao da brine za svoju karijeru ukoliko odbije starijeg, uticajnog glumca, Spejsi je potvrdno odgovorio i izjavio da je spreman da preuzme odgovornost za svoje “loše” ponašanje.

Podsetimo, prošle godine, Kevin Spejsi je oslobođen svih optužbi za seksualno zlostavljanje pred sudom u Londonu. Posle odbacivanja optužnice od 12 tačaka, Spejsi se rasplakao. Optužili su ga ljudi koji su sada u 30-im i 40-im godinama, a navodna seksualna nedela su se desila između 2001. i 2013. godine. Američki sud je 2022. godine odbacio tužbu protiv njega za seksualni napad, a pred njim je još jedan postupak zbog optužbi da je seksualno napao muškarca 2008. godine, koje negira.

Ceo intervju pogledajte ovde, a deo pogledajte na linku ispod!