Home MUSIC Letnji hit sastava Detour “Kao ptica let” dobio i video spot

Letnji hit sastava Detour “Kao ptica let” dobio i video spot

Vesela ekipa iz sastava Detour video spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine

62
0
Foto: Ante Gugić

“Kao ptica let”, letnji hit singl sastava Detour munjevito je osvojio slušaoce, a sada je stigao i razigrani video spot.

“Veliko zadovoljstvo je čuti da je naš najnoviji singl ‘Kao ptica let’ među najizvođenijim pesmama u regionu, naročito zato što se radi o prvoj pesmi koju predstavljamo nakon albuma Master Blaster i sa kojom otvaramo poglavlje novog albuma. Hvala na puštanju i slušanju”, kaže autor pesme i frontmen benda Nenad Borgudan. On je rekao da mu je iskreno teško da priča o svojoj muzici i kako je najsretniji kada slušaoci sami daju interpretaciju pesama sastava Detour.
 
„Toliko smo uživali da radimo na našem poslednjem albumu Master Blaster, ali sa podjednakom radošću smo se upustili i u ovo novo poglavlje. Ispred nas je ‘Kao ptica let’, avantura u jedan drugačiji zvuk, ali opet, čini mi se, ovako subjektivno, prepoznatljiv sastavu Detour. Pesma govori o uspomenama od kojih smo satkani i o tome da sve što je nestalo i prestalo živeti i dalje postoji dokle god se mi toga sećamo”, kaže Nenad Borgudan, koji je rediteljsku palicu za vizualizaciju spota predao Radoslavu Jovanoviću Gonzu.

Vesela ekipa iz sastava Detour video spot je snimila na idiličnom imanju Grunt Gruda dedovine, a kako je vidljivo i iz samog video spota, ceo dan snimanja proveden je u pravoj letnjoj party atmosferi.