Home MUSIC (VIDEO) Magija Majkla Džeksona na sceni MTS Dvorane

(VIDEO) Magija Majkla Džeksona na sceni MTS Dvorane

Šou "Human Nature Live Show" prvi put će biti izveden 22. aprila u srcu Beograda, mali kontigent ulaznica dostupan preko online platforme efinity.rs

52
0
Foto: Migel Konča, privatna arhiva
  • Publiku očekuje muzičko-scenski šou koji su napravili obožavaoci Majkla Džeksona, sa željom da njegova muzika nastavi da živi i da fanovi i ljudi, koji do sada nisu imali priliku da prisustvuju njegovim koncertima, ipak čuju i dožive magiju koju je Majkl stvarao – reči su kojima je Migel Konča, najbolji svetski imitator Majkla Džeksona, najavio šou u MTS Dvorani.

Koncert će, osim muzičkog, pružiti i izvanredno vizuelno iskustvo evocirajući umetnički i muzički univerzum Majkla Džeksona zahvaljujući izvanrednoj koreografiji, kostimima, plesačima, pratećim vokalima, vrhunskim muzičarima, a pre svega frontmenu bez premca koji je i glasovno i plesom sposoban da stvori iluziju da je lično Džekson na sceni.

  • Potrudili smo se da ceo šou bude dostojan Majkla, a publika će videti šou sa originalnim koreografijama, koji je Majkl planirao za svoju povratničku turneju “This is it”. Turneja nikada nije održana zbog njegove prerane smrti. Na sceni će biti puno muzičara, bend uživo, prateći vokali, plesači. Imaćemo promene kostima, video projekcije i puno specijalnih efekata – otkrio je Konča.

Uz originalne koreografije, koje u nekim segmentima prevazilaze zakon gravitacije, publika će uživati u vanvremenskim hitovima poput numera “Thriller”, “Billie Jean”, “Smooth Criminal” i “Dangerous”.

U prodaji je ostao mali broj ulaznica i mogu se kupiti na prodajnim mestima i preko online platformi efinity.rs i mtsdvorana.rs.

Pogledajte najavni video!