Home MUSIC Voyage srušio Spotify: “Guns n Roses” pokorio Balkan

Voyage srušio Spotify: “Guns n Roses” pokorio Balkan

161
0
Foto: Live Production

Mladi reper je 14. juna tačno u ponoć lansirao svoj najnoviji album “Guns n Roses” na Spotify-u, dok su se spotovi zavrteli nekoliko sati kasnije na Jutjubu.

Voyage je poručio fanovima da je ponosan na projekat na kome je radio dugo: “U borbi sa samim sobom, nisam mogao da pronadjem temelj u nečemu što najavljujem tako dugo. Toliko rada, truda i muke uloženo je u ovaj album da ponosno mogu da stanem svojim imenom iza njega. Moj najveći životni projekat do sada i nadam se da će vama postati drag koliko je meni.. Versatilnost pesama i muzičkih žanrova ovog albuma pokazuje moju nesposobnost da budem u ravnoteži sa samim sobom. Muzika za sve, postoji pesma za svakog. Ne postoje reči koje mogu da dodam a da se ne osetim kao da previše pametujem. Pronađite se u ovom albumu sami, i pronađite mu smisao sami. Imate tu slobodu. Ovo sam JA.”

“Guns n Roses” sadrži trinaest pesama, koje su za samo 24 sata od objavljivanja zabeležile neverovatnih pet miliona strimova, obarajući sve rekorde!

Od osam numera za koje je urađen video spot, izdvaja se duet sa Svetlanom Cecom Ražnatović, “Muškarčina”, koji je trenutno na prvom mestu na Jujtubu, Spotifaju i Dizeru.

Pogledajte muzički video za numeru “Muškarčina”