Home MUSIC Sabrina Karpenter će u avgustu objaviti novi album “Short N’ Sweet”

Sabrina Karpenter će u avgustu objaviti novi album “Short N’ Sweet”

124
0
Printskrin: youtube.com/@sabrinacarpenter

Nakon što je osvojila top-liste sa pesmom “Espresso”, američka pevačica i glumica Sabrina Karpenter je spremna da objavi svoj šesti LP Short n’ Sweet. Izlazak albuma je zakazan za 23. avgust.

Ovu vest je Sabrina Karpenter objavila na svojim društvenim mrežama zajedno sa stranama omota albuma. Ona je napisala: “Tako sam uzbuđena što mogu da najavim svoj novi album Short n’ Sweet koji stiže u avgustu. Ovaj projekat je sasvim poseban za mene i nadam se da će i vama biti nešto posebno. Takođe, imam iznenađenje za vas u četvrtak uveče, pa pripazite.”

Sabrina Karpenter je ove godine dominirala na top listama singlova sa pesmom “Espreso”, najvećim debijem u njenoj karijeri. Singl sa platinastim sertifikatom je vodeći hit na top listama u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, što je dovelo do toga da su njeni drugi singlovi, odnosno “Feather“, takođe dospeli na radijsku listu Top 40.

Ne gaseći plamen koji je izazvala, Sabrina Karpenter je dolila ulje na vatru kada se pojavila kao gost u emisiji Saturday Night Live i preuzela glavnu binu na kalifornijskom festivalu Coachella. Tog vikenda je prvi put izvela pesmu “Espreso” uživo, samo nekoliko dana nakon premijere singla.

Sabrina Karpenter je prošle godine objavila svoj peti studijski album Emails I Can’t Send, sa koga je pesma “Nonsense” postala omiljena među njenim fanovima. Album je promovisala međunarodnom turnejom koja je trajala 80 dana. Sabrina Karpenter je u Južnoj Americi i Australiji otvarala nastupe Tejlor Svift na turneji Eras Tour.