Home ART & CULTURE Album “Back In Black” grupe AC/DC inspirisao novu knjigu o misterioznim ubistvima

Album “Back In Black” grupe AC/DC inspirisao novu knjigu o misterioznim ubistvima

Izlazak ove antologije planiran je za 16. jul 2024. godine

65
0
Foto: blackstonepublishing.com

Nova knjiga o misterioznim ubistvima inspirisana legendarnim albumom grupe AC/DC, “Back in Black” ima 10 kratkih priča zasnovanih na naslovu svake pesme sa albuma od 10 različitih autora, uključujući potpuno novu priču o Džeku Ričeru Endrua Čajlda. Izlazak ove antologije planiran je za 16. jul 2024. godine.

Knjigu pod nazivom “Back in Black: An Anthology of New Mystery Short Stories” uredio je Don Bruns kao deo njegove serije “Music and Murder Mystery Series“, koja je ranije sadržala antologije “Thriller” i “Hotel California“, zasnovane na albumima Majkla Džeksona i grupe The Eagles.

Jedna od priča, “You Shook Me All Night Long“, prikazuje lik Džeka Ričera, popularizovanog serijom knjiga Li Čajlda, kao i filmovima Toma Kruza i aktuelnim Prime Video serijalom “Ričer” sa Alanom Ričsonom u glavnoj ulozi. Napisao ju je Endru Čajld, koji je nedavno preuzeo seriju knjiga o Džeku Ričeru od svog brata Lija.

Foto: blackstonepublishing.com

Vest o knjizi stiže nekoliko nedelja nakon najave da će AC/DC krenuti na svoju prvu turneju posle osam godina. Evropski deo turneje počinje u maju 2024. godine.