Home MUSIC Angus & Džulija Stoun objavili novu pesmu “No Boat No Aeroplane”

Angus & Džulija Stoun objavili novu pesmu “No Boat No Aeroplane”

43
0
Promo: PIAS

Voljeni australijski duo Angus & Džulija Stoun objavili su pesmu “No Boat No Aeroplane”, četvrti singl sa njihovog predstojećeg šestog studijskog albuma Cape Forestier, koji će biti objavljen za Play It Again Sam 10. maja.

Govoreći o pesmi “No Boat No Aeroplane”, Angus & Džulija Stoun su rekli: “Ova pesma obuhvata one trenutke u životu kada se čini kao da je nestao sav privid stabilnosti, a ono što smo nekada mislili da smo shvatili je izmaklo. Pesma govori o duhu otpornosti i radoznalosti koji je potreban u takvim vremenima… Nemate kuda i puni ste sumnje… ali morate krenuti ka oluji; ako se okreneš, nikada to nećeš istinski razumeti. Ona govori o ideji da direktno suočavanje sa izazovima, čak i ako to znači hvatanje u koštac sa burnim strujama, može dovesti do dubljeg razumevanja nepredvidive prirode sveta. ‘Moja vožnja je sa vetrom.'”

Predstojeći novi album Cape Forestier zvuči kao knjiga priča iz srca i umova Angusa i Džulije Stoun, pri čemu se svaka pesma otkriva kao druga stranica. Podsećajući na njihove ranije albume, pesme se kreću od ljubavnih priča poput “My Little Anchor” ili “Somehow”, goruće priče o neuzvraćenoj ljubavi, do onih poput “Down to The Sea” koja istražuju jedinstven pogled na društvo i šta se dešava oko nas. Zajedno, numere na albumu Cape Forestier su upadljivo dirljivi snimci sa tekstovima koji odmah uvlače slušaoce u jednostavnu i simpatičnu viziju sveta dueta Angus & Džulija Stoun.