Home MUSIC Spektakl ove subote na Kalemegdanu: dve decenije grupe Brkovi

Spektakl ove subote na Kalemegdanu: dve decenije grupe Brkovi

Zbog očekivanog velikog broja posetilaca i predviđenih kontrola na ulazima, apeluje se na sve da na koncert dođu ranije, kako bi izbegli gužve na ulazima

51
0
Foto: Tomislav Sporiš

Balkanska koncertna senzacija, popularni punk folk wellness sastav Brkovi, obeležava 20 godina postojanja ove subote, 11. maja u Donjem gradu Kalemegdana na najvećem samostalnom beogradskom koncertu do sada. Ulazi će biti otvoreni od 19 i 45, dok je početak nastupa zakazan za 21 sat.

“Iako već sada osećamo ogromnu tremu, sigurni smo da će ovo biti naš najbolji koncert do sada. Sviraćemo najveće hitove sa svih albuma. Dođite da zajedno proslavimo 20 godina Brkova. Živeli!” – poručili su članovi benda Brkovi.

Muzički poduhvat u Beogradu jedinstvena je prilika za sve fanove da prisustvuju najvećem i najimpresivnijem koncertu u dvodecenijskoj karijeri benda. Audio-vizuelni spektakl i originalni performans deo su ovog open-air koncerta na Kalemegdanu, koji je posebno osmišljen za ovu priliku.

Pored sjajne energije koju razmenjuje sa publikom, bend je poznat i po svom jedinstvenom muzičkom stilu nazvanom PunkFolkWellness, mešajući narodnu muziku sa pankom, rokom, i drugim žanrovima poput metala i regea.

Ulaznice za veliki beogradski koncert su u prodaji po ceni od 2100 dinara za regularne i 2400 dinara za fan pit, do petka u 21 sat ili do isteka zaliha. Nakon toga, cene ulaznica će biti 2350 dinara za regularne i 2650 dinara za fan pit, do subote u 16 sati.

Takođe, ograničen kontingent ulaznica biće u prodaji na dan koncerta, na prodajnom mestu na Kalemegdanu, na ULAZU 2 kod Kapije Karla VI, do 21 sat ili do isteka zaliha.

Zbog očekivanog velikog broja posetilaca i predviđenih kontrola na ulazima, apeluje se na sve da na koncert dođu ranije, kako bi izbegli gužve na ulazima. A dok čekate spektakl na Kalemegdanu, pročitajte intervju koji je lider benda Brkovi, Shamso 69, dao za naš sajt.