Home MUSIC Ariana Grande sa albumom “Eternal Sunshine” drugu nedelju na prvom mestu Billboard...

Ariana Grande sa albumom “Eternal Sunshine” drugu nedelju na prvom mestu Billboard 200 liste

Billboard 200 lista rangira najpopularnije albume nedelje u SAD

76
0
Omot albuma "Eternal Sunshine"

Ariana Grande sa albumom “Eternal Sunshine” provodi drugu nedelju na prvom mestu liste albuma Billboard 200, nakon što je debitovao na vrhu liste pre nedelju dana. Ovo je njen treći album koji je zabeležio dve nedelje na prvom mestu. Njena poslednja dva studijska albuma, “Positions” (2020.) i “Thank U, Next” (2019.), prve dve nedelje su provela na mestu br. 1.

Album “Deeper Well” američke kantri pevačice Kejsi Masgrejvs počinje boravak na listi albuma Billboard 200 na 2. mestu, dok album “Everything I Thought It Was” Džastina Timberlejka kreće sa 4. mesta.

Billboard 200 lista rangira najpopularnije albume nedelje u SAD na osnovu višemetričke potrošnje merene u ekvivalentnim jedinicama albuma, koju je sastavio Luminate. Jedinice se sastoje od prodaje albuma, albuma ekvivalentnih numerama (TEA) i striming ekvivalentnih albuma (SEA). Svaka jedinica je jednaka jednoj prodaji albuma, ili 10 pojedinačnih numera prodatih sa albuma, ili 3.750 podržanih oglasima ili 1.250 plaćenih/pretplatnih zvaničnih audio i video strimova na zahtev generisanih pesmama sa albuma. Nova tabela od 30. marta 2024. biće u potpunosti objavljena na njihovoj veb stranici billboard.com u utorak (26. marta).