Home MUSIC Belle and Sebastian objavili novi singl “What Happened To You, Son?”

Belle and Sebastian objavili novi singl “What Happened To You, Son?”

Pesma pokušava da govori o tome šta se događa kada pop zvezde odrastu

51
0
Promo: Beggars Group

Škotski sastav Belle and Sebastian objavio je novu pesmu “What Happened To You, Son?“, koja se nije našla na prošle godine objavljenom albumu “Late Developers“, jer je u zadnji čas bila uklonjena sa spiska.

“Pesma govori o mojoj mladosti i smešnoj rupi u koju sam upao u kasnim tinejdžerskim godinama. Padao sam ispite na univerzitetu, padao sam u gotovo svemu što sam tada pokušao. Bio sam opsednut muzikom tog vremena, grčevito sam se držao tekstova, poruka i osećaja određenih bendova iz ere 1980-ih – to verovatno nije bilo zdravo”, izjavio je pevač benda Belle and Sebastian Stjuart Mrdok. “Umesto toga, dopustio sam pevačima da postanu moji prijatelji i božanstva. Pesma pokušava da govori o tome šta se događa kada pop zvezde odrastu, promene se i krenu drugim putem, i čini se da iznevere stav koji su imale kada ste ih najviše voleli.”

Bend Belle and Sebastian uskoro kreće na severnoameričku turneju koja će trajati tokom proleća. Izvodiće pesme sa poslednja dva albuma, “Late Developers” i “A Bit of Previous“, a nastupe će otvoriti Hejli Hajnderiks i Weather Station. Fun fact vezan za bend je i prošlogodišnje pojavljivanje u epizodi jedne od omiljenih animiranih serija – The Simpsons.