Home MUSIC Bili Ajliš objavila video spot za pesmu “Chihiro”

Bili Ajliš objavila video spot za pesmu “Chihiro”

U video spotu glumi i glumac i muzičar Net Vulf

67
0
Printskrin: youtube.com/@BillieEilish

Bili Ajliš je podelila novi video spot koji je sama režirala za pesmu “Chihiro. Pevačica i tekstopisac je juče (6. juna) predstavila vizuelni prikaz pesme “Chihiro”, otkrivajući da je sama režirala snimak.

U video spotu za pesmu “Chihiro”, pored Bili Ajliš, glumi i glumac i muzičar Net Vulf. Deleći fotografije i video klipove snimljene iza kamere, Bili Ajliš je za muzički video napisala da je “jedan od mojih omiljenih videa koje sam napravila”.

U saopštenju za javnost za video spot “Chihiro” stoji da je Bili Ajliš “zamislila narativ iz snova u kojem dugi, mračni hodnici i zatvaranje vrata simbolizuju različite uglove uma. Ona upada u neizbežnu vezu. Spoljašnji izraz unutrašnjeg guranja i povlačenja, jer nas naša najdublja osećanja straha, ljubavi ili želje neizbežno sustižu, ma koliko se trudili da pobegnemo.”

Video spot za pesmu “Chihiro” dolazi skoro mesec dana nakon što je pevačica podelila video spot za pesmu “Lunch“, koji je takođe sama režirala. Obe pesme su sa njenog trećeg studijskog albuma Hit Me Hard and Soft, koji je objavila 17. maja.