Home MUSIC Black Simphony: Metallica symphony tribute show imaće još jedan nastup u Beogradu

Black Simphony: Metallica symphony tribute show imaće još jedan nastup u Beogradu

Karte za koncert su u prodaji od danas na mtsdvorana.rs, tickets.rs i efinity.rs, kao i na blagajni mts Dvorane

68
0
Promo: mts Dvorana

Zbog velikog interesovanja, Black Simphony: Metallica symphony tribute show osim 17. marta, biće održan i 16. aprila u mts Dvorani. U pitanju je spoj neprevaziđenih pesama grupe Metallica i filharmonije, koji će priuštiti muzički spektakl za sve ljubitelje hevi metala i klasičnih instrumenata, odnosno njihovog impresivnog spoja. Kritičari ističu da se od ovako koncipiranog koncerta “ježi svaka ćelija u telu”, a da oduševljenje ovim spektaklom posle traje danima.

Svi ljubitelji muzike legendarnog američkog sastava, moći će da uživaju u mts Dvorani u ovom izvanrednom projektu, koji pored članova jednog od najboljih tribute bendova okuplja i preko 30 filharmoničara na sceni. Fanovi kultnog benda  imaće jedinstvenu priliku da čuju najveće hitove spektakla koji se desio u San Francisku 1999. godine pod nazivom S&M.

 “The Call Of Ktulu”, “No Leaf Clover”, “Nothing Else Matters”, “Master Of Puppets” i “Enter Sandman” samo su neke od pesama grupe Metallica koje će biti izvedene, a biće i nekih noviteta koje još niko nije odsvirao u ovakvom sastavu poput numere “Welcome Home (Sanitarium)”. Podsetimo, Black Metallica tribute i  filharmonija održali su 2021. godine dva koncerta u Srbiji, a 2023. započeli su evropsku turneju koncertom u Novom Sadu.

Sudeći po uspehu na ovim nastupima, nesumnjivo je da su vrsni muzičari dali sve od sebe da doživljaj bude na svetskom nivou vredan svake metropole i koncertne dvorane. Karte za koncert su u prodaji od danas na mtsdvorana.rstickets.rs i efinity.rs, kao i na blagajni mts Dvorane.