Home MUSIC Colour Haze i Smokemaster stižu u Novi Sad

Colour Haze i Smokemaster stižu u Novi Sad

73
0

Psihodelični rok bendovi iz Nemačke, Colour Haze i Smokemaster, nastupiće 4. oktobra u SKCNS Fabrici.

Colour Haze je bend iz Minhena, koji ove godine slavi 25 godina postojanja. Dugi niz godina predstavlja instituciju na nemačkoj psihodeličnoj i hevi rok sceni. Bend maestralno iscrtava predele i zvučna okruženja svojom muzikom. I baš kao u prirodi, u njihovom zvučnom svetu dešavaju se usponi i padovi. Nežne, tihe melodije lebde kroz prostor i dobijaju na intenzitetu, a opušteni i specifični ritmovi nižu se, stvarajući privlačan hipnotišući groove.

Colour Haze / Foto: Pablo Gutierrez

Uz Colour Haze nastupiće psihodelični rok bend Smokemaster iz Kelna. Njihov zvuk nastaje pod uticajem bendova The Doors, King Gizzard and the Lizzard Wizard, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, Wand, Jacco Gardner, Brian Jonestown Massacre, Tess Parks, Sir Robin i the Longbowmen.

Smokemaster / Foto: Hanna von Denffer

Early bird ulaznice za koncert grupa Colour Haze i Smokemaster koštaju 1.500 dinara, dok će redovna cena u pretprodaji biti 2.000 dinara. Na dan koncerta ulaznica će koštati 2.500 dinara. Vrata i biletarnica Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas. Ulaznice možete nabaviti ovde.