Home MUSIC Pevač grupe Bring Me The Horizon Oli Sajks kritikovao modernu pop muziku

Pevač grupe Bring Me The Horizon Oli Sajks kritikovao modernu pop muziku

"Dua Lipa i sve velike pop zvezde su sjajne, ali koliko puta možete da pevate o tome da ljubavnik nije dovoljno dobar?“

100
0
Printskrin: youtube.com/@NME

Pevač i frontmen britanskog rok sastava Bring Me The Horizon Oli Sajks izneo je svoja razmišljanja o modernoj pop muzici. On je imenovao izvođača za koga veruje da se bori protiv trenda i za koga misli da predstavlja kako bi žanr trebalo da se razvija.

U novom intervjuu za NME, Oli Sajks je upitan o nedavnoj saradnji njegovog benda sa nordijskom pop umetnicom Aurorom, koja se pojavljuje na pesmi “Limousine” na novom albumu Bring Me The Horizon Post Human: Nex Gen.

Aurora je za mene ono što pop zvezda treba da bude, kako bi trebalo da izgleda sledeći talas pop zvezda; neko ko ima pesme, ali je prava osoba koja se usuđuje da govori ono u šta veruje, koga je briga za svet”, rekao je Sajks o norveškoj pevačici i tekstopiscu.

Kada je upitan da li nešto nedostaje u pop muzici, Oli Sajks je odgovorio: “Dua Lipa i sve velike pop zvezde su sjajne, ali ponekad se pitam koliko puta možete da pevate o tome da ljubavnik nije dovoljno dobar?

“Našao sam to na mnogo pop albuma: pronašli su ono što ih čini velikim i toga se drže. Sa Aurorom, to je kao stalna želja da se bude nešto više, da se progura pop i da se ta platforma koristi za dobro. Ona predstavlja kako će izgledati sledeća generacija pop zvezda. Mlađa generacija će želeti nešto sa nečim opipljivim, nešto sa stvarnim sadržajem, znate”, rekao je Oli Sajks.

Pogledajte ceo intervju koji je Oli Sajks dao za NME, a zatim i intervju koji je Aurora dala za NME.