Foto: /SE TV

Novi album Teodore Džehverović “Žena bez adrese” podiže prašinu na muzičkoj sceni.

Popularna pevačica iznenadila je fanove novim singlom “Čuka” gde stihovi poput: “Malo si se zaigrao, menjaš me za novi dres, na njemu broj 2, ni jedna kao ja, gde god prođem zemljotres,” navode na razmišljanje o mogućoj ličnoj pozadini pesme.

Spekulacije su se odmah pokrenule oko toga da li je pesma posvećena njenom bivšem dečku, Ninu Čelebiću, košarkašu koji na terenu nosi dres sa brojem 1.

Iako su mediji sumnjali da je pesma o košarkašu Luci Vildozi koji se kratko dovodio u vezu sa Džehverovićevom i takođe nosi dres broj 1, fanovi su brzo povezali stihove sa njenim bivšim emotivnim partnerom Ninom kao i sa glasinama o njegovoj novoj vezi.

Podsetimo, Nino Čelebić se pored košarke nakon raskida okrenuo sopstvenoj muzičkoj karijeri i zajedno sa Filipom Fisherom čini muzički duo “Inner Sense”.

Ovog leta dvojac će debitovati na čuvenoj Dance Areni na Exit festivalu u Novom Sadu a ovog vikenda, u subotu 18.05. ih možemo slušati u Luci Beograd na Topljenje festivalu.

I Nino i Teodora su krenuli svojim putem i postižu značajne uspehe, što je razlog za radovanje i njenih i njegovih fanova.

Bez sumnje, Džehva je publici predala svoje srce ovim albumom i još jednom je uspela da privuče pažnju javnosti i izazove diskusije potvrđujući svoj status u muzičkom svetu.