Home MUSIC Deep Purple objavili pesmu “Pictures Of You”, drugi singl sa predstojećeg albuma...

Deep Purple objavili pesmu “Pictures Of You”, drugi singl sa predstojećeg albuma “=1”

Album =1 će biti objavljen 19. jula, a šest dana ranije Deep Purple stižu na Tašmajdan

67
0
Promo: Skymusic

Nakon uspeha njihovog poslednjeg singla “Portable Door”, legendarni britanski hard rok sastav Deep Purple objavio je pesmu “Pictures Of You”, drugi singl sa svog predstojećeg albuma =1. Kao i u video spotu za prethodni singl “Portable Door” i u video spotu za pesmu “Pictures Of You” možemo videti legendarne hard rokere u svom pravom elementu, kako nastupaju zajedno.

Album =1 će biti objavljen 19. jula i predstavlja prvi materijal Deep Purple sa novim gitaristom Sajmonom Mekbrajdom, koji se bendu priključio pre dve godine, nakon odlaska Stiva Morsa.

Govoreći o novom albumu, Sajmon Mekbrajd je rekao: “Novi album će odražavati ono što nas petorica stvaramo u prostoriji za probe. Mnoge pesme, poput ‘Portable Door’, napisane su na prvim sesijama i bukvalno su se spojile za 5 ili 10 minuta. Sve je bilo tako lako i prirodno.” A frontmen sastava, legendarni Jan Gilan kaže: “Kroz istoriju Deep Purple, najbolje pesme su uvek bile one koje smo napisali za kratko vreme. Svirali smo ono što je bilo dobro i razvili pesme kao što smo to uvek radili.”

Podsećamo, Skymusic dovodi Deep Purple 13. jula na Tašmajdan. Ulaznice za beogradski koncert sastav Deep Purple mogu se kupiti preko sajta Efinity ili aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat).