Home Uncategorized Devojka teško povređena na koncertu benda “Trophy Eyes”

Devojka teško povređena na koncertu benda “Trophy Eyes”

Incident se navodno desio kada je frontmen pank-rok sastava skočio u publiku

49
0
Printscreen/Youtube TrophyEyes

Članovi australijskog benda prvi put su se oglasili nakon što se Bird Piché teško povredila na koncertu koji su održali u Bafalu, u državi Njujork.

  • Jedan fan našeg benda povređen je na našem nastupu. Odmah smo prekinuli koncert kako bi frontmen Džon Floreani otišao do bolnice gde se pridružio porodici – napisali su momci iz “Trophy Eyes” na platformi X, ne pominjući kako je došlo do nesreće.

Australijanci su dodali da su zaista slomljeni i da ih je čitava situacija duboko potresla.

  • Molimo za strpljenje dok pokušavamo da pomognemo Bird da prebrodi ove teške trenutke. Ostajemo u bliskom kontaktu s njom i informisaćemo vas o njenom stanju.

Za sada se ne zna kako je došlo do tako katastrofalne povrede, ali na mrežama se spekuliše da se devojka povredila kada je frontmen Džon Floreani skočio u publiku.

Inače, porodica i prijatelji Bird Piché pokrenuli su GoFundMe kampanju da pokriju medicinske troškove. Kako se navodi u saopštenju na stranici za prikupljanje sredstava, Piché je doživela katastrofalnu povredu kičme, nakon čega je prošla kroz tešku operaciju i predstoji joj dugotrajni oporavak.