Home MUSIC Duo Sam Morton objavio detalje debitantskog albuma “Dafoodils & Dirt”

Duo Sam Morton objavio detalje debitantskog albuma “Dafoodils & Dirt”

Album će biti objavljen 14. juna za izdavačku kuću XL Recordings

57
0
Omot albuma “Daffodils & Dirt”

Sam Morton, muzički dvojac koji čine pevačica, tekstopisac, priznata glumica i rediteljka Samanta Morton, i muzički producent i ko-tekstopisac Ričard Rasel, objavio je detalje svog debitantskog albuma pod nazivom “Daffodils & Dirt”.  

Album će biti objavljen 14. juna za izdavačku kuću XL Recordings. Na dvanaest uzbudljivih numera, par gradi duboko lični muzički svet, koji istovremeno deluje intimno i delikatno, ali i snažno i čvrsto. Na temelju delimično autobiografskih pesama, Raselovi spartanski pejzaži zvuka pružaju bogatu osnovu za predivni, eterealni vokal Samante Morton, uz pomoć ansambla muzičkih saradnika kao što su Alabaster DePlume, Laura Groves, Jack Peñatedodatni i vokal Ali Campbell (na “Broxtowe Girl”).

Da bi proslavili vest, Sam Morton su objavili novi singl, “Let’s Walk in the Night”, koji će se naći i na albumu. Pesmu prati video koji je režirala sama Samanta Morton. Snimljen na lokaciji jednog sajma u Notingemu, ovo je drugi muzički video koji je Morton režirala za projekat, nakon njenog videa “Cry Without End” ranije ove godine, a u kome je igrala i glavnu ulogu.