Home ART & CULTURE Džodi Foster smatra da su pripadnici generacije Z “stvarno dosadni” na poslu

Džodi Foster smatra da su pripadnici generacije Z “stvarno dosadni” na poslu

42
0
Photo: HBO

Džodi Foster je priznala da je postala iritirana radnicima generacije Z (rođeni između 1997. i 2012. godine). Ona je to rekla u intervjuu za londonski Gardijan.

Svoj stav Oskarom ovenčana glumica je objasnila rečima: “Oni kažu: ‘Ne, nisam danas raspoložen, doći ću u 10.30.’ Ili, kao, u imejlovima, kažem im da je nešto gramatički pogrešno, zar niste proverili pravopis? A oni su u fazonu: ‘Zašto bih to uradio, zar to nije način ograničavanja?'”

Ali, Džodi Foster je u intervjuu opširno govorila o nekim glumicama i glumcima generacije Z kojima se divi. Posebno je istakla Belu Ramzi iz serije “The Last of Us”.

Glumica je u intervjuu rekla i svoje mišljenje o filmovima o superherojima, odnosno da se nada da će se “ljudima smučiti” od njih u bliskoj budućnosti. “Oni dobri, poput ‘Iron Mana’, ‘Black Panthera’, ‘Matrixa’, divim se tim filmovima i oduševljena sam njihovom zabavom, ali to nije razlog zašto sam postala glumica. Ti filmovi ne menjaju moj život. Nadam se da će biti mesta za sve ostalo.”

Inače, Džodi Foster uskoro možemo gledati u četvrtoj sezoni serije “Pravi detektiv: Zemlja tame”, koja će imati premijeru 15. januara na HBO Max striming platformi, a na HBO kanalu istog dana u 20 časova.