Home MUSIC Energičnom pesmom “Make It All Right” The Offspring najavili svoj 11 studijski...

Energičnom pesmom “Make It All Right” The Offspring najavili svoj 11 studijski album

The Offspring se vratili zvuku koji ih je proslavio

77
0

Nakon globalnog uspeha njihovog albuma Let The Bad Times Roll, legendarna kalifornijska pank grupa The Offspring je najavila da će njihov 11. studijski album pod nazivom Supercharged izaći 11. oktobra. Album, koji je producirao čuveni Bob Rok, sadrži neke od njihovih najboljih tekstova do sada uz energične i melodične rifove, po kojima je sastav The Offspring dobro poznat.

Sam bend je saopštio da je u radu na albumu glavni prioritet bio da isporuče isti osećaj energije i intenziteta koji ih je prvi predstavio široj publici. Kao pesmu koja prva najavljuje album, sastav The Offspring je odabrao “Make It All Right”.

Kao i ono što se očekuje od celog albuma, ovaj singl donosi jaku energiju, eksplozivan refren i njihove prepoznatljive pank rok rifove. Što se tiče inspiracije koja stoji iza numere, bend istražuje kakav je osećaj imati partnera u zločinu, nekoga ko vam daje poverenje da će sve na kraju uspeti.

Uvodni stih pesme glasi: “No matter what I say/ You’re always there to give a smile/‘Just suck it up,’ you’ll say/ Say it only hurts for a while,”.

Pesma je naišla na dobar prijem publike odmah po objavljivanju. Među komentarima koje su obožavaoci ostavili na društvenim mrežama, ističu se: Ova pesma kao da je iz filma ‘Američka pita’, Vratili ste me u srednju školu, Leto 2024. godine je zvanično počelo, Ovo je najveća pop pank pesma koju su The Offspring ikada napisali. Po svemu sudeći, ako su The Offspring želeli da se vrate onom zvuku koji ih je probio 90-ih godina prošlog veka, uspeli su u tome.

Inače, sastav The Offspring je na turneji kojom obeležavaju 30 godina od izlaska njihovog legendarnog albuma Smash (izašao 8. aprila 1994. godine). Oni su nedavno nastupili na Festivalu BottleRock, kada im se na bini pridružio Ed Širan i zajedno sa njima izveo pesmu “Million Miles Away“, a članovima benda je pokazao svoju The Offspring tetovažu.