Home MUSIC Francuski duo Abélard biće predgrupa na Rammstein evropskoj stadionskoj turneji

Francuski duo Abélard biće predgrupa na Rammstein evropskoj stadionskoj turneji

Abélard je nastupao širom sveta kao predgrupa Ramštajna na njihovim turnejama 2022. i 2023. godine

125
0
Abelard / Foto: LYNE / Abelard Promo

Nemački sastav Rammstein, koji će na beogradskom Ušću nastupiti 24. i 25. maja, danas je objavio da će na njihovoj evropskoj stadionskoj turneji predgrupa biti Francuski duo Abélard. Ta turneja počinje 11. maja u Pragu, a završava se 31. jula u Gelzenkirhenu.

Francuski duo Abélard su međunarodno priznate koncertne pijanistkinje Héloïse Hervouët i Yolande Kouznetsov. Diplomirale su na Nacionalnom konzervatorijumu za muziku i ples u Lionu, gde su svoj talenat i umeće istančale do perfekcije. Danas se ističu kao klasični muzičari koji energično grade svoje eklektične karijere – njihova privlačna muzička estetika i globalni uspeh proširuju tražnju za njima na svim meridijanima.

Abélard je nastupao širom sveta kao predgrupa Ramštajna na njihovim turnejama 2022. i 2023. godine. Njihov album “Rammstein on Piano”, u izdanju Decca Records/Universal Music, objavljen je u junu 2023. godine i dostupan je na svim platformama.

Nema dileme da su predstojeći koncerti Ramštajna za mnoge muzički događaj decenije i jedinstvena prilika da čuju svoj omiljeni bend uživo, a ulaznice se i dalje mogu nabaviti putem sajta efinity.rs.