Home MUSIC ULAZNICE za globalni muzički fenomen Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox PUŠTENE U PRODAJU!

ULAZNICE za globalni muzički fenomen Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox PUŠTENE U PRODAJU!

Jedinstveni muzički kolektiv poznat kao "pop muzika u vremenskoj mašini" održaće koncert 7. septembra na Stadionu Tašmajdan

143
0

“Love Romance“ Lady Gage, “Notihing Else Matters“ Metallice, “Seven Nation Army“ White Stripes-a, “Lovefool“ Cardigans-a, “Oops… I Did It Again“ Britney Spirs – samo su neke od savremenih numera i hitova koje je ovaj globalni muzički fenomen preradio u stilu džeza dvadesetih godina prošlog veka, soula i bluza, a beogradska publika imaće priliku da ih ponovo sluša 07. septembra na Stadionu Tašmajdan u organizaciji Skymusic-a.

Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Kako su najavili članovi benda, publiku očekuje očaravajuće putovanje kroz PMJ univerzum, “gde će savremeni hitovi biti ponovo osmišljeni u klasičnim žanrovima poput džeza iz 1920-ih, swinga, doo-wopa i Motown-a“ od strane ansambla nekih od najboljih pevača, plesača i instrumentalista na svetu.

Bend se u srpsku prestonicu vraća u okviru svetske turneje“Tour 10“, a Beograd ima privilegiju da bude domaćin ovom neodoljivom muzičkom iskustvu, gde će PMJ proslaviti dvostruki jubilej – 10 godina turneja i njihov 1000. nastup u 2024. godini.