Home MUSIC Frontmen sastava Green Day Bili Džo Armstrong gledao nastup Tejlor Svift

Frontmen sastava Green Day Bili Džo Armstrong gledao nastup Tejlor Svift

I Tejlor Svift i Green Day su trenutno u Evropi na njihovim svetskim turnejama

52
0
Printskrin: youtube.com/@GreenDay

Bili Džo Armstrong, frontmen, pevač i gitarista grupe Green Day, podelio je svoja razmišljanja o Tejlor Svift, nakon što je prisustvovao jednom od nastupa na njenoj rekordnoj turneji Eras.

On je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju sa jednog od nastupa Tejlor Svift. Dok je bio na nastupu u Francuskoj, prihvatio je narukvice prijateljstva od fanova Tejlor Svift i podelio svoje divljenje zbog nastupa uživo.

“Upravo sam gledao turneju Tejlor Svift u Lionu u Francuskoj!! Odlična produkcija. Sjajan glas. Veliki zabavljač. Odlično pisanje pesama. Luda publika. Ljudi su čak podelili sa mnom neke narukvice prijateljstva. Hvala milion Tejlor Svift. Moje narukvice kažu #sexybaby #assholeoutlaw.” – napisao je Bili Džo Armstrong uz sliku.

Proces razmene ručno pravljenih narukvica prijateljstva na nastupima Tejlor Svift postao je tradicija za Sviftije (njeni obožavaoci), sa bezbroj fanova koji dolaze na svirke sa ručno rađenim narukvicama od perli, koje zatim razmenjuju sa ljudima koje sretnu u gomili tokom nastupa.

Bili Džo Armstrong je prisustvovao nastupu Tejlor Svift samo nekoliko dana nakon što je Green Day započeo svoju ogromnu svetsku turneju Saviors u Španiji prošle nedelje (30. maja). Bend će imati velike stadionske nastupe u Velikoj Britaniji, Evropi i Severnoj Americi.