Home ART & CULTURE Glavne uloge u filmu “Fly Me to the Moon” igraju Skarlet Johanson...

Glavne uloge u filmu “Fly Me to the Moon” igraju Skarlet Johanson i Čening Tejtum

Film je režirao Greg Berlanti, a scenario je napisala Rouz Gilroj

86
0
Printskrin: youtube.com/@sonypictures

Sony i Apple su objavili prvi trejler za film “Fly Me to the Moon” sa Skarlet Johanson i Čeningom Tejtumom u glavnim ulogama, čija je premijera zakazana za 12. jul. Ovaj film je oštra, moderna romantična komedija smeštena u pozadini svemirske trke iz šezdesetih godina prošlog veka i visokog uloga istorijskog sletanja Apola 11 na Mesec.

U sinopsisu filma piše: Dovedena da popravi NASA-in javni imidž, varnice lete u svim pravcima dok marketinški majstor Keli Džons (Skarlet Johanson) uništava ionako težak zadatak direktora lansiranja Kola Dejvisa (Čening Tejtum). Kada Bela kuća shvati da je misija previše važna da bi propala, Keli Džons je naloženo da snimi lažno sletanje na Mesec u slučaju da misija ne uspe i odbrojavanje zaista počinje…

Film je režirao Greg Berlanti, a scenario je napisala Rouz Gilroj.

Skarlet Johanson je magazinu People rekla da nije poznavala Čeninga Tejtume pre snimanja filma “Fly Me to the Moon“, uprkos tome što imaju mnogo zajedničkih prijatelja.

“Čening je tako lagodan glumac, raspoložen i profesionalan. Zaljubiti se u njega na ekranu bilo je prilično lako. On je tako simpatična osoba”, rekla je ona, dodajući o njihovim likovima: “Keli i Kol su takve suprotnosti. Bilo je zabavno igrati tu dinamiku sa Čeningom.”