Home ART & CULTURE Glumica Nika King nije platila kiriju već 6 meseci jer je treća...

Glumica Nika King nije platila kiriju već 6 meseci jer je treća sezona serije “Euforija” odložena

Nika King se ne oseća euforično

111
0
Printskrin: youtube.com/@EuphoriaHBO

Glumica u seriji “Euforija” Nika King rekla je da nije platila kiriju šest meseci jer produkcija treće sezone HBO serije i dalje kasni. Nika King, koja igra Lesli Benet, mamu tinejdžerke narkomanke Ru Benet (igra je Zendaja), podelila je snimak na Instagramu sa nedavnog seta stendap komedije, tokom kojeg je govorila o budućnosti dramske serije.

“Izlazi treća sezona… Ne znam, j***te”, rekla je. “Ne pitajte mene. Ne znam. To je jedna od tih stvari. Ljudi su kao, ‘Treba nam 3. sezona.’ Ja sam kao, ‘K**ko, i meni treba 3. sezona!’ Nisam platila kiriju šest meseci, a Zendaja je stigla u Pariz na Nedelju mode. Ja sam kao: ‘K**ko, vrati se kući! Trebaš mi. Potrebna si mami.”

Nika King je tada rekla publici da je, uprkos njihovom smehu, bila ozbiljna u vezi sa svime što je rekla tokom svog seta.

“Nisam rezervisala ništa od ‘Euforije’. Ovo su neke gluposti”, dodala je ona. “Mislila sam da je moja karijera u usponu posle ‘Euforije’. Mislila sam da sam dobra. To ne funkcioniše tako.”

Obožavaoci žude za novim delom “Euforije” od finala 2. sezone emitovanog u februaru 2022. godine. Serija, u kojoj glume i Sidni Svini, Hanter Šafer, Aleksa Demi, Džejkob Elordi, Storm Rid i Mod Apatou, odložena je iz više razloga.

Osim kašnjenja proizvodnje zbog štrajka u Holivudu, Angus Klaud, koji je igrao dilera droge Feska, umro je u 25. godini prošlog jula od slučajnog predoziranja fentanilom, kokainom, metamfetaminom i drugim drogama. Pored toga, tvorac serije “Euforije” Sem Levinson optužen je da je pojačao seksualni sadržaj u svojoj drugoj HBO drami “Idol” i pretvorio je u “fantaziju o silovanju”.